kinderpagina

Hoi!
Als je op deze pagina kijkt kan het zijn dat je ergens last van hebt waar je graag vanaf wilt.
Misschien vind je het moeilijk om vrienden of vriendinnen te maken.
Misschien heb je best wel vaak een boze bui of ben je geïrriteerd.
Misschien lig je ’s avonds in bed nog lang wakker omdat je je bijvoorbeeld zorgen over iets maakt.
Misschien heb je verdriet over iets wat gebeurd is.
Het kan van alles zijn waardoor je je niet blij voelt.
Het is fijner wanneer je gewoon lekker in je vel zit maar het lukt even niet om je zo te voelen. Misschien kan ik je helpen!
Ik zou het leuk vinden om kennis met je te maken.

 

Je vrsite 3aagt je vast af wat de bedoeling is. Als jullie de eerste keer komen maken we kennis en laat ik je de spelkamer zien. Je ouders kunnen vertellen waar ze zich zorgen over maken en als je wilt kun jij ook vertellen waar je last van hebt of waar je aan wilt werken.

De weken erop kom je één keer per week of om de week bij mij om te spelen, praten, verven, verkleden, tekenen, schommelen, een spelletje doen, voorgelezen worden of iets anders. Gewoon waar je op dat moment zin in hebt of wat we samen bedenken.

Zo nu en dan bel ik met je ouders want zij willen natuurlijk ook graag weten hoe het met je gaat en hoe ze kunnen helpen. Ook kunnen ze mij dan vertellen hoe het intussen thuis of op school met jou gaat.

Ik kan me voorstellen dat de eerste keer best spannend is. Vandaar dat er heel wat foto’s op deze site staan zodat je een idee hebt wie ik ben en hoe de spelkamer eruit ziet.

Ik denk dat je nu een beetje weet wat de bedoeling is, hopelijk tot gauw!